Pabrikan khusus Grosir Epdm Radiator Karét Fleksibel 4 Lapisan Selang Pikeun Cairan Rem

Katerangan pondok:

Ngaran Produk
EPDM selang karét
Bahan
EPDM + serat poliéster dikepang
Prosés Produksi
Selang jero: EPDM, Tulangan: PET, Panutup: EPDM
Beungeut produk
permukaan lemes kalayan karét murni
Fitur produk
bahan EPDM boga kinerja unggul, kakuatan tensile, anti sepuh,
lalawanan maké, résistansi panas, tightness hawa, résistansi radiasi
Tekanan Gawé
1.5Mpa = 15kg = 15bar = 145Psi atanapi ngaropéa
Tekanan Blasting
3.0Mpa = 30kg = 30bar = 290Psi atanapi ngaropéa
MOQ
1000PCS
Aplikasi
otomotif, tank cai mékanis, mesin, radiators, pamanas jsb


Rincian produk

Tag produk

gongchang-1
2

Kumaha selang silicone dijieun

Tabung silikon gaduh aplikasi anu saé dina kahirupan.Aplikasi anu paling umum kalebet tabung silikon médis, tabung silikon nipple botol orok, tabung silikon tahan korosi, tabung silikon dispenser cai, jsb. Ieu tiasa katingali yén tabung silikon penting pisan dina kahirupan., Janten, saatos nyarios seueur aplikasi tabung silikon, anjeun terang naon prosés produksi tabung silikon?Naha anjeun terang pangaweruh prosés khusus?Pasihan terang sareng abdi ~

Prosés produksi Tonjolan selang silicone:

1. Karét Pergaulan: Bahan baku tina sanyawa karét dicampurkeun dina mesin kembar-silinder karét Pergaulan jeung ganda 24 atawa platinum agén vulcanizing atawa silika gél masterbatch, lajeng dipencet kana lapisan bahan Tonjolan silicone kalawan ketebalan seragam.

2. Tonjolan molding: masang kapang dina sirah tina extruder silicone.Bagikeun karét anu disampurnakeun kana bentuk ukuran sareng panjang anu sami supados langkung gampang pikeun nyoco bahan tina inlet extruder.Lajeng eupan bahan ngaliwatan extruder silikon, extrude nu dijieun tapi lemes pisan selang silicone, nempatkeun selang silicone kana hiji torowongan drying 8-méteran-lila, sarta vulcanize dina suhu luhur.Selang silikon anu kaluar tina torowongan pengering tiasa janten produk semi-rengse, teras bungkusna.

3. vulkanisasi suhu luhur: Pasang selang silikon tatu dina oven, silikon normal 180 derajat, selang silikon fase gas 200 derajat, suhu luhur salami 2 jam, ngalaksanakeun vulkanisasi sekundér pikeun ngaleungitkeun bau dina selang silikon, nyegah mekar sareng robah Konéng.

4. Ngalaksanakeun pamrosésan susulan: sésana nyaéta ngalaksanakeun pamrosésan susulan sapertos motong atanapi beungkeutan dumasar kana panjang anu diperyogikeun ku nasabah.Lajeng bungkusan na kirimkeun ka konsumén sakumaha diperlukeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 127dd4e77ec641018a31176edb411f212 84c28dba24ea3ddb9cf4e8f9a0a79d8 a02e0708ebe95f95d23c0c6d9831062 d2e58c4c98d526967aa57616a575035 6 新建文件夹IMG_20201230_131851 17 UHO5)O8FEW`~1I}L9Y`}XNE 7aaa6afeee72460b638d4cc47414d5f未命名1613964666未命名1613964653 未命名1613964564 未命名1613964624