Disaluyukeun

  • Otomatis Silicone Turbo Selang Intake Coupler 135/180/90/45 Gelar Siku Silicone Selang Radiator Coolant Selang

    Otomatis Silicone Turbo Selang Intake Coupler 135/180/90/45 Gelar Siku Silicone Selang Radiator Coolant Selang

    Ngaran Produk:
    Selang silikon
    Bahan:
    Bahan silikon
    lawon bertulang:
    Poliéster atanapi Nomex, témbok 4mm (3ply), témbok 5mm (4ply) atanapi OEM
    rentang lalawanan tiis / panas
    -60 ℃ ~ 360 ℃ bisa ngaropéa
    Warna-warna
    Bulao / Beureum / hideung / héjo / oranyeu / Konéng / Ungu / Bodas atawa nurutkeun requests konsumén
    Ukuran Bentuk:
    30/45/60/90/135/180 derajat Selang siku, Selang Lurus, Selang Reducer, T, Y, U, S bentuk Selang Silikon, Selang Punuk, Selang Silikon Ekstrusi, Selang Vakum Silikon, Sakur bentukna ngaropéa

    Bisa ngaropéa.
    Fitur:
    Suhu luhur sareng Tekanan Tinggi
    Paket:
    karton atawa nurutkeun sarat konsumén '
    Waktos pangiriman:
    7-30 poé gawé
    Logo:
    Bisa ngaropéa
  • Borongan Radiator Suhu Tinggi 45/90 Derajat Siku Reducer Silicone Hose Fleksibel Braided Air Hose

    Borongan Radiator Suhu Tinggi 45/90 Derajat Siku Reducer Silicone Hose Fleksibel Braided Air Hose

     

    Katerangan Produk
    Ngaran Produk:
    Selang silikon
    Bahan:
    Bahan silikon
    lawon bertulang:
    Poliéster atanapi Nomex, témbok 4mm (3ply), témbok 5mm (4ply) atanapi OEM
    rentang lalawanan tiis / panas
    -60 ℃ ~ 360 ℃ bisa ngaropéa
    Warna-warna
    Bulao / Beureum / hideung / héjo / oranyeu / Konéng / Ungu / Bodas atawa nurutkeun requests konsumén
    Ukuran Bentuk:
    30/45/60/90/135/180 derajat Selang siku, Selang Lurus, Selang Reducer, T, Y, U, S bentuk Selang Silikon, Selang Punuk, Selang Silikon Ekstrusi, Selang Vakum Silikon, Sakur bentukna ngaropéa

    Bisa ngaropéa.
    Fitur:
    Suhu luhur sareng Tekanan Tinggi
    Paket:
    karton atawa nurutkeun sarat konsumén '
    Waktos pangiriman:
    7-30 poé gawé
    Logo:
    Bisa ngaropéa
  • Aplikasi Mobil Nyieun Silicone Selang Tube Suppliers Grosir ngaropéa Silicone Selang

    Aplikasi Mobil Nyieun Silicone Selang Tube Suppliers Grosir ngaropéa Silicone Selang

    Katerangan Produk
    Ngaran Produk:
    Selang silikon
    Bahan:
    Bahan silikon
    lawon bertulang:
    Poliéster atanapi Nomex, témbok 4mm (3ply), témbok 5mm (4ply) atanapi OEM
    rentang lalawanan tiis / panas
    -60 ℃ ~ 360 ℃ bisa ngaropéa
    Warna-warna
    Bulao / Beureum / hideung / héjo / oranyeu / Konéng / Ungu / Bodas atawa nurutkeun requests konsumén
    Ukuran Bentuk:
    30/45/60/90/135/180 derajat Selang siku, Selang Lurus, Selang Reducer, T, Y, U, S bentuk Selang Silikon, Selang Punuk, Selang Silikon Ekstrusi, Selang Vakum Silikon, Sakur bentukna ngaropéa

    Bisa ngaropéa.
    Fitur:
    Suhu luhur sareng Tekanan Tinggi
    Paket:
    karton atawa nurutkeun sarat konsumén '
    Waktos pangiriman:
    7-30 poé gawé
    Logo:
    Bisa ngaropéa
  • Pabrik Grosir Universal Otomatis Vakum Silicone Selang Radiator Silicone Hose Silicone Pamanas Braided Selang

    Pabrik Grosir Universal Otomatis Vakum Silicone Selang Radiator Silicone Hose Silicone Pamanas Braided Selang

    Ngaran Produk Selang Vakum Silikon
    Bahan 100% Silikon
    Aplikasi Otomotif
    Ukuran Ukuran ngaropéa
    Panjangna Panjangna ngaropéa
    Bungkusan bungkusan ngaropéa
    MOQ 500 lembar
    Logo Logo custom
    OEM Layanan OEM Disadiakeun
    Sampel sadia
  • Borongan ngaropéa 90 Gelar Siku Reducer Radiator Silicone Hose Treuk Silicone Hose Silicone Hoses Otomotif

    Borongan ngaropéa 90 Gelar Siku Reducer Radiator Silicone Hose Treuk Silicone Hose Silicone Hoses Otomotif

    Ngaran Produk 90 Gelar Reducer Silicone Selang
    Bahan 100% Silikon
    Aplikasi Otomotif
    Ukuran Ukuran ngaropéa
    Panjangna Panjangna ngaropéa
    Bungkusan bungkusan ngaropéa
    MOQ 500 lembar
    Logo Logo custom
    OEM Layanan OEM Disadiakeun
    Sampel sadia

     

     

  • Cina borongan langsung pabrik fléksibel cooler tahan Silicone selang

    Cina borongan langsung pabrik fléksibel cooler tahan Silicone selang

    Waktos prosés:
    Kuantitas (Meter) 1 - 1000 1001 - 5000 5001 - 10000 > 10000
    Est.Waktos (dinten) 15 25 35 Pikeun dirundingkeun
    Kustomisasi:
    Logo ngaropéa (Min. Order: 500 Méter)
    bungkusan ngaropéa (Min. Order: 500 Méter)

    Tambih deui

    Balanja:
    Rojongan Express · angkutan laut · angkutan darat · angkutan udara

     

  • Bulao Silicone selang Lempeng 8mm Silicone selang vakum

    Bulao Silicone selang Lempeng 8mm Silicone selang vakum

     

     

    Waktos prosés:
    Kuantitas (Meter) 1 - 1000 1001 - 5000 5001 - 10000 > 10000
    Est.Waktos (dinten) 15 25 35 Pikeun dirundingkeun
    Kustomisasi:
    Logo ngaropéa (Min. Order: 500 Méter)
    bungkusan ngaropéa (Min. Order: 500 Méter)

    Tambih deui

    Balanja:
    Rojongan Express · angkutan laut · angkutan darat · angkutan udara

     

     

  • FDA Food Grade High Transparan Panas Tahan Transparan Silicone Karét Tube

    FDA Food Grade High Transparan Panas Tahan Transparan Silicone Karét Tube

     

    Parameter utama selang karét silikon
    Tipe Spésifikasi ID (mm) OD (mm) Ketebalan (mm)
    Husus
    spésifikasi ipis
    Φ 0.4/Φ2.3 Φ 0.4 Φ 2.3 0.950
    Φ 0.6/Φ2.3 Φ 0.6 Φ 2.3 0.850
    Φ 0.75/Φ2.3 Φ 0,75 Φ 2.3 0.775
    Φ 0.8/Φ2 Φ 0.8 Φ 2 0.600
    Φ 1/Φ3 Φ 1 Φ 3 1.000
    spésifikasi biasa Φ 1.8/Φ2.8 Φ 1.8 Φ 2.8 0.500
    Φ 2/Φ3 Φ 2 Φ 3 0.500
    Φ 3/Φ6 Φ 3 Φ 6 1.500
    Φ 4/Φ6 Φ 4 Φ 6 1.000
    Φ 5/Φ8 Φ 5 Φ 8 1.500
    Φ 6/Φ9 Φ 6 Φ 9 1.500
    Φ 6/Φ10 Φ 6 Φ 10 2.000
    Φ 7/Φ10 Φ 7 Φ 10 1.500
    Φ 8/Φ10 Φ 8 Φ 10 1.000
    Φ 8/Φ12 Φ 8 Φ 12 2.000
    Φ 9/Φ12 Φ 9 Φ 12 1.500
    Φ 10/Φ12 Φ 10 Φ 12 1.000
    Φ 10/Φ14 Φ 10 Φ 14 2.000
    Tipe Spésifikasi ID (mm) OD (mm) Ketebalan (mm)
    diaméterna badag Φ 12/Φ16 Φ 12 Φ 16 2.000
    Φ 14/Φ18 Φ 14 Φ 18 2.000
    Φ 15/Φ18 Φ 15 Φ 18 1.500
    Φ 16/Φ20 Φ 16 Φ 20 2.000
    Φ 18/Φ22 Φ 18 Φ 22 2.000
    Φ 20/Φ26 Φ 20 Φ 26 3.000
    Φ 26/Φ30 Φ 22 Φ 26 2.000
    Diaméterna khususna ageung Φ 32/Φ38 Φ 22 Φ 28 3.000
    Φ 50/Φ60 Φ 50 Φ 60 5.000
    Φ 64/Φ72 Φ 64 Φ 72 4.000
    Φ 70/Φ80 Φ 70 Φ 80 5.000

     

  • Ngaropea High Performance Silicone Karét selang pikeun Auto suku cadang

    Ngaropea High Performance Silicone Karét selang pikeun Auto suku cadang

    Katerangan Produk
    Ngaran Produk: Selang silikon
    Ngaran Brand: Conqi
    Bahan: Bahan silikon
    lawon bertulang: Poliéster atanapi Nomex, témbok 4mm (3ply), témbok 5mm (4ply) atanapi OEM
    rentang lalawanan tiis / panas -60 ℃ ~ 260 ℃
    Tekanan gawé 0.3Mpa ~ 1.2Mpa
    Warna-warna Bulao / Beureum / hideung / héjo / oranyeu / Konéng / Ungu / Bodas atawa nurutkeun pamundut konsumén
    Ukuran Bentuk: 45/90/135/180 derajat Selang siku, Selang lempeng, Selang Reducer Salaku OE No. Bentuk jeung ukuran selang, Sakur bentukna ngaropéa
    Fitur: Suhu luhur sareng Tekanan Tinggi
    Paket: karton atawa nurutkeun sarat konsumén '
    Waktos pangiriman: 7-30 poé gawé
    Logo:
    Bisa ngaropéa
  • Cina borongan 45/90/135 Gelar Karét panas ngajual Radiator Selang