Disaluyukeun

  • Door Rubber Sealing Strip Extruded Sponge Seal Strip Glazing Custom Rubber Gasket Seal For Window

    Pintu Karét Sealing Strip Extruded Spons Seal Strip Glazing Custom Rubber Gasket Seal Pikeun Jandéla

    1. Bahan: karét EPDM
    2. Warna: hideung, sagala warna séjén sadia
    3. Teu karasa (Shore A): 70 ± 5 salaku baku atawa per pamundut
    4. beurat spésifik: 1,2 nepi ka 1,35 g / cm3
    5. kakuatan Tensile: 10MPA
    6. Rentang Suhu: -40 °F - 248 °F (-40 °C - 120 °C)
    7. Toleransi: RMA Standar Cross-sectional Tolerance E2, orper request
  • FDA Food Grade High Transparent Heat Resistant Transparent Silicone Rubber Tube

    FDA Food Grade High Transparan Panas Tahan Transparan Silicone Karét Tube

    Fitur

    1. Rentang suhu:-60ºC + 200ºC

    2. Geus diolah husus, euweuh racun jeung euweuh bau, lalawanan flaming, heatproof alus, résistansi sepuh, éta bisa nanggung 200ºC suhu luhur, tegangan tinggi jeung masak pikeun sababaraha kali.

    3. Éta permukaan slick, lemes sareng fléksibel

    4.It lumaku pikeun pipa tina sistem cai nginum, insulasi panas sarta insulasi listrik, Ngadopsi bahan kualitas luhur, bisa diolah tube, éta dihasilkeun nurutkeun standar perlakuan médis.

    5. Éta bahya pikeun kaséhatan, softness, non-toksik, cai-gancang, odorlessness, awét

    Parameter utama selang karét silikon
    Tipe Spésifikasi ID (mm) OD (mm) Ketebalan (mm)
    Husus
    spésifikasi ipis
    Φ 0.4/Φ2.3 Φ 0.4 Φ 2.3 0.950
    Φ 0.6/Φ2.3 Φ 0.6 Φ 2.3 0.850
    Φ 0.75/Φ2.3 Φ 0,75 Φ 2.3 0.775
    Φ 0.8/Φ2 Φ 0.8 Φ 2 0.600
    Φ 1/Φ3 Φ 1 Φ 3 1.000
    spésifikasi biasa Φ 1.8/Φ2.8 Φ 1.8 Φ 2.8 0.500
    Φ 2/Φ3 Φ 2 Φ 3 0.500
    Φ 3/Φ6 Φ 3 Φ 6 1.500
    Φ 4/Φ6 Φ 4 Φ 6 1.000
    Φ 5/Φ8 Φ 5 Φ 8 1.500
    Φ 6/Φ9 Φ 6 Φ 9 1.500
    Φ 6/Φ10 Φ 6 Φ 10 2.000
    Φ 7/Φ10 Φ 7 Φ 10 1.500
    Φ 8/Φ10 Φ 8 Φ 10 1.000
    Φ 8/Φ12 Φ 8 Φ 12 2.000
    Φ 9/Φ12 Φ 9 Φ 12 1.500
    Φ 10/Φ12 Φ 10 Φ 12 1.000
    Φ 10/Φ14 Φ 10 Φ 14 2.000
    Tipe Spésifikasi ID (mm) OD (mm) Ketebalan (mm)
    diaméterna badag Φ 12/Φ16 Φ 12 Φ 16 2.000
    Φ 14/Φ18 Φ 14 Φ 18 2.000
    Φ 15/Φ18 Φ 15 Φ 18 1.500
    Φ 16/Φ20 Φ 16 Φ 20 2.000
    Φ 18/Φ22 Φ 18 Φ 22 2.000
    Φ 20/Φ26 Φ 20 Φ 26 3.000
    Φ 26/Φ30 Φ 22 Φ 26 2.000
    Husus diaméterna badag Φ 32/Φ38 Φ 22 Φ 28 3.000
    Φ 50/Φ60 Φ 50 Φ 60 5.000
    Φ 64/Φ72 Φ 64 Φ 72 4.000
    Φ 70/Φ80 Φ 70 Φ 80 5.000

    Best 3/8 Food Grade Flexible Silicone Tubing Silicone HoseSelang Silikon Kelas Pangan / Spésifikasi:

    Beureum industri & dahareun & kelas médis selang silikon
    1.100% bahan silikon
    2. Sakur ukuran / warna sadia
    3. CE FDA LFGB persetujuan
    Dahareun & kelas médis selang silikon
    Best 3/8 Food Grade Flexible Silicone Tubing Silicone HoseFitur pikeun selang silikon:

    (1) Rentang suhu: -60°C nepi ka +200°C
    Periode pondok dugi ka +260 ° C atanapi résistansi jangka panjang dugi ka -60 ° C ~ 280 ° C (warna khusus sapertos Beureum)
    (2) Shore Durometer: Ti 30A ka 80 A
    (3) Ukuran: OD 0.7mm-80mm ID 0.4mm-78mm
    Langkung seueur ukuran sanésna sayogi saluyu sareng pamundut klien kami.
    (4) panjang: Sakabehna bisa jadi taya wates atawa motong
    (5) Warna: Tembus / ngaropéa sakumaha warna pantone internasional
    (6) Packing: Di roll ku polybags na cartons atawa lianna
    (7) Bahan: 100% Silicone + Platinum / agén curing séjén
    (8) Uji pikeun FDA AS, Jérman LFGB atanapi SGS jsb,
    (9) Médis, Dahareun jeung Kelas lianna
    Best 3/8 Food Grade Flexible Silicone Tubing Silicone HoseKaunggulan pikeun selang silikon

    (1) Taya rasa, euweuh karacunan, euweuh kontaminasi (ramah lingkungan)
    (2) Tahan ka suhu luhur, sepuh, radiasi, tiis, panas, Asam, Kimia
    (3) Nangtung maké jeung cimata, anti sepsis, Leuleus, résistansi arc, résistansi korona
    (4) akurasi pompa hébat sarta repeatability, nice perméabilitas
    (5) Manjangkeun umur fléksibel sareng ngirangan pangropéa
    Best 3/8 Food Grade Flexible Silicone Tubing Silicone HoseAplikasi pikeun selang silikon

    (1) Mindahkeun sareng ngompa yoghurt sareng saos sareng buah atanapi padet sanés
    (2) asesoris pikeun Perkakas Leutik (pot kopi, ketel, beusi, rice cooker, frying pan, disinfeksi kabinét dispenser cai, mesin jam, alat keur manggang roti, alat gas, pamanas cai) jeung otomotif éléktronik, médis sarta produk mékanis lianna.
    (3) dianggo pikeun Farmasi, Biotéhnologi, Pangan sareng Inuman, Aerospace, Kosmétik, laboratorium Umum jsb
    Best 3/8 Food Grade Flexible Silicone Tubing Silicone Hose

    FAQ
    1.Are anjeun produsén atawa parusahaan dagang?
    Kami perusahaan manufaktur.
    2.Do anjeun nguji sakabeh barang anjeun saméméh pangiriman?
    Leres, urang gaduh 100% uji sateuacan pangiriman.
    3. Naon istilah anjeun packing?
    Umumna karton nétral, urang ogé bisa pak barang dina kotak branded Anjeun, atawa ngaropéa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.
    Kami nawiskeun jasa OEM, tiasa ngadamel merek anjeun nyalira.
    4. Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?
    Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku conto anjeun atanapi gambar téknis.
    Mun anjeun mibanda patalékan séjén, mangga ulah ragu ngahubungan kami!
  • China Wholesale Directly Manufacture Flexible Cooler Resistant Silicone Hose

    Cina borongan langsung pabrik fléksibel cooler tahan Silicone selang

    Ngaran Produk:
    Selang silikon
    Ngaran Brand:
    Conqi
    Bahan:
    Bahan silikon
    lawon bertulang:
    Poliéster atanapi Nomex, témbok 4mm (3ply), témbok 5mm (4ply) atanapi OEM
    rentang lalawanan tiis / panas
    -60ºC~260ºC
    Tekanan gawé
    0.3Mpa ~ 1.2Mpa
    Warna-warna
    Bulao / Beureum / hideung / héjo / oranyeu / Konéng / Ungu / Bodas atawa nurutkeun pamundut konsumén
    Ukuran Bentuk:
    45/90/135/180 gelar Selang siku, Selang lempeng, Selang Reducer Salaku OE No. Bentuk jeung ukuran selang, Sakur bentukna ngaropéa
    Fitur:
    Suhu luhur sareng Tekanan Tinggi
    Paket:
    karton atawa nurutkeun sarat konsumén '
    Waktos pangiriman:
    7-30 poé gawé
    Logo:
    Bisa ngaropéa
  • China wholesale 45/90/135 Degree Rubber hot selling Radiator Hose

    Cina borongan 45/90/135 Gelar Karét panas ngajual Radiator Selang

    Produk Truk silicone selang Bahan Silicone karét + lawon tulangan Suhu -60 nepi ka 260 derajat Kelir Bulao / Beureum / hideung / héjo / oranyeu / Konéng atawa nurutkeun paménta konsumén Tekanan 0.3Mpa ~ 1.2Mpa Wangun Lempeng selang 45/90/135/180 gelar siku selang punuk selang reducer selang silicone selang kit L / Y / S / Z bentuk atawa bentuk ngaropéa Batin Diaméterna 2mm ~ 135mm atawa sakumaha pamundut OEM / ODM Sadia
  • Factory wholesale hot sale Straight Silicon Hose

    Pabrik borongan panas diobral Lempeng Silicon selang

    Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: Deying Jumlah Modél: 38-45 51-57 51-63 63-70 63-76mm 76-83mm Service Processing: motong, vulkanisasi Ngaran produk: 38-51 51-57 51-63 63-76 76-83mm reducer silicone selang pipe Bahan: silicone kelas luhur Tipe Produksi: leungeun dibungkus tulangan: lawon poliéster Fitur: kualitas unggul, permukaan bersinar, apperance geulis Ukuran: Salaku Paménta Palanggan MOQ: Rojongan OEM: Rojongan ODM: Rojongan Optiona. ..
  • China Manufacture Customized Produce Coolant Flexible Silicone Hose

    Pabrikan Cina Ngahasilkeun Selang Silikon Fleksibel Coolant

    1. 100% EPDM Selang
    ngan ukur nganggo karét EPDM kualitas pangsaéna pikeun aplikasi otomotif anu paling nungtut. Ieu ngajamin Selang ngalaksanakeun langkung saé sareng katingali saé tanpa luntur atanapi binasa kana waktosna.
    2. Kualitas Premium Reinforcing lawonnganggo serat Aramid / Poliéster anu pangsaéna, dirarancang khusus pikeun manufaktur selang otomotif.Fabrics anu husus orientated méré stiffness diperlukeun pikeun nolak masalah dilation-pakait kayaning leungitna boost.Only kalawan lawon kualitas bakal selang boga kakuatan pikeun nganteurkeun kinerja dipercaya.
    3. Konstruksi kompléksHenteu sakabéh hoses anu sarua - unggal Selang boga kombinasi husus sanyawa EPDM & fabrics dipilih pikeun nganteurkeun kinerja diperlukeun, kakuatan reliabiliti sarta kalenturan diperlukeun, kitu ogé wangun bespoke kompléks pikeun nyocogkeun unggal kabutuhan.

    4. Bisa ngaropéa
    Sagala bentuk, ukuran, ukuran bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer
  • Custom wall thickness wholesale silicone hose

    ketebalan témbok custom selang silicone borongan

    Rincian Gancang Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: Dongnuo Processing Service: Moulding, motong Ngaran Produk: Silicone Siku Selang Bahan: 100% Silicone Aplikasi: Otomatis Radiator Silicone Selang Ukuran: ngaropéa Ukuran Panjang: Panjang ngaropéa Warna: Biru beureum jsb sertifikasi : ISO9001 packing: ngaropéa bungkusan waktos Pangiriman: 7-15 Poé
  • Radiator rubber hose,air conditioning rubber hose,Air filter connecting hose

    Radiator selang karét, AC selang karét, Air filter nyambungkeun selang

    Barang Selang lempeng
    Selang karét
    Selang turbocharger T, wangun U
    Suhu gawé -60 ~ 260 derajat
    Tekanan Gawé 0. 3 nepi ka 0. 9Mpa
    Tekanan Burst 2Mpa
    Kandelna 2mm nepi ka 5mm, 3 ~ 4-ply
    Toleransi ukuran +/-0.5 mm
    Warna standar Biru
    kelir séjén Hideung / beureum / héjo / wungu / konéng / oranyeu
    Aplikasi

    Radiator selang karét, AC selang karét, Air filter nyambungkeun selang jeung saterusna

     

     

  • Customized High Performance Silicone Rubber Hose for Auto Spare Parts

    Ngaropea High Performance Silicone Selang Karét pikeun Auto Spare Parts

    Katerangan Produk
    Ngaran Produk: Selang silikon
    Ngaran Brand: Conqi
    Bahan: Bahan silikon
    lawon bertulang: Poliéster atanapi Nomex, témbok 4mm (3ply), témbok 5mm (4ply) atanapi OEM
    rentang lalawanan tiis / panas -60 ℃ ~ 260 ℃
    Tekanan gawé 0.3Mpa ~ 1.2Mpa
    Warna-warna Bulao / Beureum / hideung / héjo / oranyeu / Konéng / Ungu / Bodas atawa nurutkeun pamundut konsumén
    Ukuran Bentuk: 45/90/135/180 gelar Selang siku, Selang lempeng, Selang Reducer Salaku OE No. Bentuk jeung ukuran selang, Sakur bentukna ngaropéa
    Fitur: Suhu luhur sareng Tekanan Tinggi
    Paket: karton atawa nurutkeun sarat konsumén '
    Waktos pangiriman: 7-30 poé gawé
    Logo:
    Bisa ngaropéa
  • China Manufature High Temperature Hot Selling Silicone Coolant Radiator Rubber Hose For Truck

    Cina Pabrikan Suhu Tinggi Panas Jual Silicone Coolant Radiator Karét Selang Pikeun Treuk

    banner1

    Tabung silikon nyaéta pamawa sirkulasi sareng palapis cairan,

    gas jeung sajabanabahan.

    Pipa karét silikon di industri bisa dibagi jadi "pipa extruded" jeung "strip pipe ngawangun".

    Hal ieu loba dipaké dina industri modern,

    industri pertahanan nasional jeung kabutuhan sapopoé.

    硅胶管_11

     

    Ngaran Produk:
    Selang silikon
    Ngaran Brand:
    Conqi
    Bahan:
    Bahan silikon
    lawon bertulang:
    Poliéster atanapi Nomex, témbok 4mm (3ply), témbok 5mm (4ply) atanapi OEM
    rentang lalawanan tiis / panas
    -60 ℃ ~ 260 ℃
    Tekanan gawé
    0.3Mpa ~ 1.2Mpa
    Warna-warna
    Bulao / Beureum / hideung / héjo / oranyeu / Konéng / Ungu / Bodas atawa nurutkeun pamundut konsumén
    Ukuran Bentuk:
    45/90/135/180 gelar Selang siku, Selang lempeng, Selang Reducer Salaku OE No. Bentuk jeung ukuran selang, Sakur bentukna ngaropéa
    Fitur:
    Suhu luhur sareng Tekanan Tinggi
    Paket:
    karton atawa nurutkeun sarat konsumén '
    Waktos pangiriman:
    7-30 poé gawé
    Logo:
    Bisa ngaropéa

     

    photobank (4)(1)