FDA Food Grade High Transparan Panas Tahan Transparan Silicone Karét Tube

Katerangan pondok:

Fitur

1. Rentang suhu:-60ºC + 200ºC

2. Geus diolah husus, euweuh racun jeung euweuh bau, lalawanan flaming, heatproof alus, résistansi sepuh, éta bisa nanggung 200ºC suhu luhur, tegangan tinggi jeung masak pikeun sababaraha kali.

3. Éta permukaan slick, lemes sareng fléksibel

4.It lumaku pikeun pipa tina sistem cai nginum, insulasi panas sarta insulasi listrik, Ngadopsi bahan kualitas luhur, bisa diolah tube, éta dihasilkeun nurutkeun standar perlakuan médis.

5. Éta bahya pikeun kaséhatan, softness, non-toksik, cai-gancang, odorlessness, awét

Parameter utama selang karét silikon
Tipe Spésifikasi ID (mm) OD (mm) Ketebalan (mm)
Husus
spésifikasi ipis
Φ 0.4/Φ2.3 Φ 0.4 Φ 2.3 0.950
Φ 0.6/Φ2.3 Φ 0.6 Φ 2.3 0.850
Φ 0.75/Φ2.3 Φ 0,75 Φ 2.3 0.775
Φ 0.8/Φ2 Φ 0.8 Φ 2 0.600
Φ 1/Φ3 Φ 1 Φ 3 1.000
spésifikasi biasa Φ 1.8/Φ2.8 Φ 1.8 Φ 2.8 0.500
Φ 2/Φ3 Φ 2 Φ 3 0.500
Φ 3/Φ6 Φ 3 Φ 6 1.500
Φ 4/Φ6 Φ 4 Φ 6 1.000
Φ 5/Φ8 Φ 5 Φ 8 1.500
Φ 6/Φ9 Φ 6 Φ 9 1.500
Φ 6/Φ10 Φ 6 Φ 10 2.000
Φ 7/Φ10 Φ 7 Φ 10 1.500
Φ 8/Φ10 Φ 8 Φ 10 1.000
Φ 8/Φ12 Φ 8 Φ 12 2.000
Φ 9/Φ12 Φ 9 Φ 12 1.500
Φ 10/Φ12 Φ 10 Φ 12 1.000
Φ 10/Φ14 Φ 10 Φ 14 2.000
Tipe Spésifikasi ID (mm) OD (mm) Ketebalan (mm)
diaméterna badag Φ 12/Φ16 Φ 12 Φ 16 2.000
Φ 14/Φ18 Φ 14 Φ 18 2.000
Φ 15/Φ18 Φ 15 Φ 18 1.500
Φ 16/Φ20 Φ 16 Φ 20 2.000
Φ 18/Φ22 Φ 18 Φ 22 2.000
Φ 20/Φ26 Φ 20 Φ 26 3.000
Φ 26/Φ30 Φ 22 Φ 26 2.000
Husus diaméterna badag Φ 32/Φ38 Φ 22 Φ 28 3.000
Φ 50/Φ60 Φ 50 Φ 60 5.000
Φ 64/Φ72 Φ 64 Φ 72 4.000
Φ 70/Φ80 Φ 70 Φ 80 5.000

Best 3/8 Food Grade Flexible Silicone Tubing Silicone HoseSelang Silikon Kelas Pangan / Spésifikasi:

Beureum industri & dahareun & kelas médis selang silikon
1.100% bahan silikon
2. Sakur ukuran / warna sadia
3. CE FDA LFGB persetujuan
Dahareun & kelas médis selang silikon
Best 3/8 Food Grade Flexible Silicone Tubing Silicone HoseFitur pikeun selang silikon:

(1) Rentang suhu: -60°C nepi ka +200°C
Periode pondok dugi ka +260 ° C atanapi résistansi jangka panjang dugi ka -60 ° C ~ 280 ° C (warna khusus sapertos Beureum)
(2) Shore Durometer: Ti 30A ka 80 A
(3) Ukuran: OD 0.7mm-80mm ID 0.4mm-78mm
Langkung seueur ukuran sanésna sayogi saluyu sareng pamundut klien kami.
(4) panjang: Sakabehna bisa jadi taya wates atawa motong
(5) Warna: Tembus / ngaropéa sakumaha warna pantone internasional
(6) Packing: Di roll ku polybags na cartons atawa lianna
(7) Bahan: 100% Silicone + Platinum / agén curing séjén
(8) Uji pikeun FDA AS, Jérman LFGB atanapi SGS jsb,
(9) Médis, Dahareun jeung Kelas lianna
Best 3/8 Food Grade Flexible Silicone Tubing Silicone HoseKaunggulan pikeun selang silikon

(1) Taya rasa, euweuh karacunan, euweuh kontaminasi (ramah lingkungan)
(2) Tahan ka suhu luhur, sepuh, radiasi, tiis, panas, Asam, Kimia
(3) Nangtung maké jeung cimata, anti sepsis, Leuleus, résistansi arc, résistansi korona
(4) akurasi pompa hébat sarta repeatability, nice perméabilitas
(5) Manjangkeun umur fléksibel sareng ngirangan pangropéa
Best 3/8 Food Grade Flexible Silicone Tubing Silicone HoseAplikasi pikeun selang silikon

(1) Mindahkeun sareng ngompa yoghurt sareng saos sareng buah atanapi padet sanés
(2) asesoris pikeun Perkakas Leutik (pot kopi, ketel, beusi, rice cooker, frying pan, disinfeksi kabinét dispenser cai, mesin jam, alat keur manggang roti, alat gas, pamanas cai) jeung otomotif éléktronik, médis sarta produk mékanis lianna.
(3) dianggo pikeun Farmasi, Biotéhnologi, Pangan sareng Inuman, Aerospace, Kosmétik, laboratorium Umum jsb
Best 3/8 Food Grade Flexible Silicone Tubing Silicone Hose

FAQ
1.Are anjeun produsén atawa parusahaan dagang?
Kami perusahaan manufaktur.
2.Do anjeun nguji sakabeh barang anjeun saméméh pangiriman?
Leres, urang gaduh 100% uji sateuacan pangiriman.
3. Naon istilah anjeun packing?
Umumna karton nétral, urang ogé bisa pak barang dina kotak branded Anjeun, atawa ngaropéa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.
Kami nawiskeun jasa OEM, tiasa ngadamel merek anjeun nyalira.
4. Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?
Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku conto anjeun atanapi gambar téknis.
Mun anjeun mibanda patalékan séjén, mangga ulah ragu ngahubungan kami!


  • Harga EXW:AS $ 0,5 - 3,6 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:50 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:1000000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Bungkusan:kantong PP + kotak leutik
  • :
  • Rincian produk

    Tag produk









  • saméméhna:
  • Teras:

  • 127dd4e77ec641018a31176edb411f212 84c28dba24ea3ddb9cf4e8f9a0a79d8 a02e0708ebe95f95d23c0c6d9831062 d2e58c4c98d526967aa57616a575035 6 新建文件夹IMG_20201230_131851 17 UHO5)O8FEW`~1I}L9Y`}XNE 7aaa6afeee72460b638d4cc47414d5f未命名1613964666未命名1613964653 未命名1613964564 未命名1613964624