Selang EPDM

  • Hot Selling Flexible Intake Rubber Air Hose Custom Flexible Epdm Rubber Hose

    Hot Selling fléksibel asupan karét Air selang Adat fléksibel Epdm karét selang

    Hot Selling fléksibel asupan karét Air selang Adat fléksibel Epdm karét selang
    Ekstrusi
    Disaluyukeun
    50-80 basisir A
    50-80 basisir A
    50-80 basisir A
    1,5 g/cm3
    Normal: -40 ℃ ~ 120 ℃ Husus: -60 ℃ ~ 150 ℃
    94v-0/94v-1/94v-2/94HB(opsional)
    résistansi panas, résistansi tiis, insulasi, résistansi ozon, résistansi cuaca, résistansi sepuh, perlindungan lingkungan,
    lalawanan korosi kimiawi
    Kualitas luhur
    Belt conveyor tahan panas, lapisan anti korosi, gasket sealing, panto sareng jandéla sareng asesoris perkakas rumah tangga,
    modifikasi palastik.
  • High Resistant Flexible Customized Cooler Air Automotive Intake Epdm Hose Pipe

    Luhur tahan fléksibel ngaropéa cooler hawa Automotive asupan Epdm pipa selang

    Ngaran Produk
    EPDM selang karét
    Bahan
    EPDM + serat poliéster dikepang
    Prosés Produksi
    Selang jero: EPDM, Tulangan: PET, Panutup: EPDM
    Beungeut produk
    permukaan lemes kalayan karét murni
    Fitur produk
    bahan EPDM boga kinerja unggul, kakuatan tensile, anti sepuh,
    lalawanan maké, résistansi panas, tightness hawa, résistansi radiasi
    Tekanan Gawé
    1.5Mpa = 15kg = 15bar = 145Psi atanapi ngaropéa
    Tekanan Blasting
    3.0Mpa = 30kg = 30bar = 290Psi atanapi ngaropéa
    MOQ
    1000PCS
    Aplikasi
    otomotif, tank cai mékanis, mesin, radiators, pamanas jsb
  • Chinese Manufacture Customized China Epdm Radiator Auto Rubber Hose Engine Hose

    Pabrik Cina Ngaropea Cina Epdm Radiator Otomatis Karét Selang Mesin Selang

    Sampel:
    $ 0,01 / Potongan |1 Potongan (Pesanan Minimal) |Mésér Sampel
    Waktos prosés:
    Kuantitas (Potongan) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
    Est.Waktos (dinten) 15 20 Pikeun dirundingkeun
    Kustomisasi:
    Logo ngaropéa (Pesanan Min.: 500 Potongan)
    bungkusan ngaropéa (Min. Order: 500 Potongan)

    Tambih deui

    Balanja:
    Rojongan Express · angkutan laut · angkutan darat · angkutan udara
  • China Manufacture High Resistant Flexible 4-Layers Wires Silicone Hose

    Cina Pabrikan High tahan fléksibel 4-Lapisan Kawat Silicone selang

    1. 100% EPDM Selang
    ngan ukur nganggo karét EPDM kualitas pangsaéna pikeun aplikasi otomotif anu paling nungtut. Ieu ngajamin Selang ngalaksanakeun langkung saé sareng katingali saé tanpa luntur atanapi binasa kana waktosna.
    2. Kualitas Premium Reinforcing lawonnganggo serat Aramid / Poliéster anu pangsaéna, dirarancang khusus pikeun manufaktur selang otomotif.Fabrics anu husus orientated méré stiffness diperlukeun pikeun nolak masalah dilation-pakait kayaning leungitna boost.Only kalawan lawon kualitas bakal selang boga kakuatan pikeun nganteurkeun kinerja dipercaya.
    3. Konstruksi kompléksHenteu sakabéh hoses anu sarua - unggal Selang boga kombinasi husus sanyawa EPDM & fabrics dipilih pikeun nganteurkeun kinerja diperlukeun, kakuatan reliabiliti sarta kalenturan diperlukeun, kitu ogé wangun bespoke kompléks pikeun nyocogkeun unggal kabutuhan.

    4. Bisa ngaropéa
    Sagala bentuk, ukuran, ukuran bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer
  • China Manufacture Custom High Temperature And Resistant EPDM Water Rubber Hose For Car

    Cina Pabrikan Adat Suhu Luhur Jeung Tahan EPDM Cai Karét Selang Pikeun Mobil

    Pendahuluan EPDM
    EPDM, ogé katelah EPDM, paling loba dipaké dina industri manufaktur mobil.Ieu utamana dipaké dina strips sealing mobil, hoses radiator, sheaths spark plug, hoses AC, hampang karét, hoses, jsb.
    Kaunggulan:
    Dina industri otomotif, karét EPDM geus jadi bahan utama mobil sealing strips ku utamana ngagunakeun élastisitas, résistansi ozon, résistansi cuaca jeung ciri séjén tina EPDM.Alatan kakuatan tinggi, kalenturan sarta glossiness tina thermoplastic EPDM / PP karét High sarta gampang didaur ulang, éta geus dipaké salaku bahan ngarah dina produksi bumper mobil jeung dashboards mobil di imah jeung di mancanagara.Konsumsi karét étiléna-propilén Cina dina industri mobil nyumbangkeun 42% -44% tina total konsumsi karét étiléna-propilén nagara, anu karét étiléna-propilén tiasa dianggo pikeun jalur penyegel kapal, karéta sareng wadahna.
  • OEM Automotive Air-conditioning Hoses Auto Rubber Exhaust Hose

    OEM Automotive Air-conditioning Hoses Otomatis karét knalpot selang

    Sampel:
    $ 0,01 / Potongan |1 Potongan (Pesanan Minimal) |
    Waktos prosés:
    Kuantitas (Potongan) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
    Est.Waktos (dinten) 15 20 Pikeun dirundingkeun
    Kustomisasi:
    Logo ngaropéa (Pesanan Min.: 500 Potongan)
    bungkusan ngaropéa (Min. Order: 500 Potongan)

    Tambih deui

    Balanja:
    Rojongan Express · angkutan laut · angkutan darat · angkutan udara
  • High temperature EPDM rubber car hoses ruber braided air intake hose

    Suhu luhur EPDM karét mobil hoses Ruber braided asupan hawa selang

    Tempat Asal: Hebei, Cina

    Ngaran Brand: Conqi

    Bahan: epdm

    Warna:Hideung

    Tulangan: poliéster atanapi nomex

    Suhu gawé: -30 ℃ nepi ka 180 ℃

    Jenis: selang karét extruded

    Fitur: mulus, beresih, kalayan permukaan belang anu éndah

     

     

  • EPDM rubber hose braided hydraulic radiator Coolant water heater rubber industrial hose/tube/pipe

    EPDM selang karét braided radiator hidrolik Coolant manaskeun cai karét industri selang / tube / pipa

    Karakteristik selang karét boga inersia fisiologis, résistansi kana radiasi ultraviolét,
    résistansi ozon, suhu luhur sareng rendah (80 dugi ka 300 derajat c), transparansi anu luhur, daya tahan anu kuat, tahan ka deformasi komprési, tahan minyak, tahan ka stamping, résistansi asam sareng alkali, résistansi abrasion, retardant seuneu, résistansi kana tegangan.
  • Hebei industrial hose rubber air water 2 inch car epdm rubber hose for auto

    Hebei industri selang karét cai hawa 2 inci mobil epdm selang karét pikeun otomatis

    * Bahan anu saé
    * Produk unggulan didamel tina bahan baku karét EPDM kualitas luhur
    * Prosés foaming anyar, malah jeung padet foaming
    * High-kualitas jeung luhur-kakuatan pita serat dipaké pikeun napel Nyieun

  • Factory wholesale car radiator hose heat resistance rubber hose epdm hose

    Pabrik borongan mobil radiator selang tahan panas karét selang epdm selang

    Ngaran Produk:Selang karét EPDM ngaropéa

    Konstruksi bahan:Karét EPDM kualitas luhur kalayan tulangan bungkus lawon industri tegangan tinggi

    Bahan OEM / ODM sayogi:Bahan OEM / ODM sayogi

    Suhu gawé:-25 ℃ ~ 150 ℃

    Laju tekanan:~15~5Bar ku ukuran

  • China Manufacture Wholesale Epdm Directly Rubber Hoses

    Cina Pabrik Grosir Epdm Langsung Karét Hoses

    1. 100% EPDM Selang

    ngan ukur nganggo karét EPDM kualitas pangsaéna pikeun aplikasi otomotif anu paling nungtut. Ieu ngajamin Selang ngalaksanakeun langkung saé sareng katingali saé tanpa luntur atanapi binasa kana waktosna.

    2. Kualitas Premium Reinforcing lawon

    nganggo serat Aramid / Poliéster anu pangsaéna, dirarancang khusus pikeun manufaktur selang otomotif.Fabrics anu husus orientated méré stiffness diperlukeun pikeun nolak masalah dilation-pakait kayaning leungitna boost.Only kalawan lawon kualitas bakal selang boga kakuatan pikeun nganteurkeun kinerja dipercaya.

    3. Konstruksi kompléks Henteu sakabéh hoses anu sarua - unggal Selang boga kombinasi husus sanyawa EPDM & fabrics dipilih pikeun nganteurkeun kinerja diperlukeun, kakuatan reliabiliti sarta kalenturan diperlukeun, kitu ogé wangun bespoke kompléks pikeun nyocogkeun unggal kabutuhan.

    4. Bisa ngaropéa
    Sagala bentuk, ukuran, ukuran bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer
  • Auto engine water cooling system universal custom coolant rubber EPDM radiator hose for auto truck car

    Sistim cooling cai mesin otomatis universal custom coolant karét EPDM radiator selang pikeun mobil treuk otomatis

    Ngaran Produk:Selang karét EPDM ngaropéa

    Konstruksi bahan:Karét EPDM kualitas luhur kalayan tulangan bungkus lawon industri tegangan tinggi

    Bahan OEM / ODM sayogi:Bahan OEM / ODM sayogi

    Suhu gawé:-25 ℃ ~ 150 ℃

    Laju tekanan:~15~5Bar ku ukuran

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2