Warta

  • Angkatan 10.000 pesenan selang bongkok nembe

    Angkatan 10.000 pesenan selang bongkok nembe

    Anyar-anyar ieu, palanggan di perusahaan kami maréntahkeun sakumpulan selang silikon punuk.Konsumén mimiti nyieun sampel custom lajeng nampi sampel selang punuk sarta pohara wareg, lajeng maréntahkeun 10 ...
  • Selang silikon dikembangkeun sareng diproduksi ku conqi di pabrik Cina

    Selang silikon dikembangkeun sareng diproduksi ku conqi di pabrik Cina

    Anjeun gaduh seueur pilihan nalika milih selang silikon pikeun kabutuhan anjeun.Milih selang anu nyumponan sarat anjeun tiasa janten tantangan, tapi selang conqi di dieu pikeun ngabantosan!Diajar langkung seueur ngeunaan t...
  • Produksi selang EPDM geus réngsé, wilujeng sumping ka inquire

    Produksi selang EPDM geus réngsé, wilujeng sumping ka inquire

    Anyar-anyar ieu, perusahaan kami parantos ngékspor sakumpulan selang EPDM kualitas luhur ka Italia, anu disaluyukeun sareng diuji dumasar kana sarat konsumén.Kualitas dijamin.Pelanggan ieu ...
  • Pabrik ngékspor sakumpulan EPDM HOSE ka Mexico ayeuna

    Pabrik ngékspor sakumpulan EPDM HOSE ka Mexico ayeuna

    Hebei conqi Auto Parts Co., Ltd. nyaéta produsén profésional selang karét sareng PVChose.Pabrik gaduh langkung ti lima belas taun pangalaman dina ngahasilkeun selang EPDM, kalebet pipa silikon, f ...
  • hoses Silicone diékspor ka Jerman

    hoses Silicone diékspor ka Jerman

    Dinten ieu kami boga angkatan hoses silicone rengse produksi, urang bakal dikirim ka Jerman, urang ngaropéa bets ieu hoses silicone nurutkeun sarat customer, diaméterna jero nyaeta 3 inc ...
  • Kumaha carana ningkatkeun résistansi cuaca tina selang EPDM?

    Kumaha carana ningkatkeun résistansi cuaca tina selang EPDM?

    Urang bisa ngamimitian tina eusi diene.Résistansi cuaca tina karét EPDM aya hubunganana sareng beungkeut ganda teu jenuh anu dienes.Nalika kandungan dienes turun, tahan cuaca ...
  • selang silikon

    selang silikon

    Pipa silikon industri tiasa dibagi kana "pipa ékstrusi", "pipa ngawangun".tabung silikon tina bahan baku karét silikon ditambahkeun kana mixer dua-roll atawa mesin kneading katutup, sarta laun ...
  • selang dahareun kelas

    selang dahareun kelas

    2017-06-05Produk selang kelas pangan Selang kelas dahareun utamana dipaké pikeun selang anu ngangkut média pangan sapertos susu, jus, bir, inuman, jsb. Selang diwajibkeun henteu ngandung plastik ...
  • Diterapkeun kana manufaktur mobil sareng sajarah domestik na

    Diterapkeun kana manufaktur mobil sareng sajarah domestik na

    Minyak bumi, kimia, batubara, pabrik baja, sareng industri manufaktur mobil sok janten pilihan kahiji pikeun rakitan selang tekanan tinggi sapanjang taun!Ku kituna hayu urang ngartos sakeudeung d ...
  • Naha pipa minyak tekanan tinggi ruksak?

    Naha pipa minyak tekanan tinggi ruksak?

    (1) Lapisan jero sareng luar témbok selang tekanan tinggi didamel tina karét tahan minyak, sareng tengahna (2 dugi ka 4 lapisan) kawat baja cross-braided atanapi kawat baja tatu.Selang kualitas goréng ...
  • Tinjauan sambungan selang tekanan tinggi sareng pancegahan pamasangan

    Tinjauan sambungan selang tekanan tinggi sareng pancegahan pamasangan

    hoses-tekanan tinggi loba dipaké dina tambang batubara, pertambangan, kimia, mesin, mobil jeung industri lianna, sarta aplikasi lega hoses-tekanan tinggi ogé ngajadikeun asesoris na lega ...
  • Kumaha ngajaga selang tekanan tinggi

    Kumaha ngajaga selang tekanan tinggi

    1. hoses-tekanan tinggi dipaké pikeun lila kudu dipariksa rutin.Pariksa maké jeung darajat sepuh tina kulit selang jeung darajat maké tina sendi assembly.Disarankeun ...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2