Selang asupan

  • Factory Price Auto Parts OE No. 14463-EB71A EPDM Air Intake Inlet Hose Pipe

    Harga Pabrik Bagian Otomatis OE No 14463-EB71A EPDM Air Intake Inlet Pipa Selang

    Sampel:
    $ 0,01 / Potongan |1 Potongan (Pesanan Minimal) |Mésér Sampel
    Waktos prosés:
    Kuantitas (Potongan) 1 - 500 501 - 1000 1001 - 10000 > 10000
    Est.Waktos (dinten) 7 15 30 Pikeun dirundingkeun
    Kustomisasi:
    Logo ngaropéa (Pesanan Min.: 500 Potongan)
    bungkusan ngaropéa (Min. Order: 500 Potongan)

    Tambih deui

    Balanja:
    Rojongan Express · angkutan laut · angkutan darat · angkutan udara
  • Air Intake Hose 13711739575

    Selang asupan hawa 13711739575

    Sampel:
    $ 0,01 / Potongan |1 Potongan (Pesanan Minimal) |Mésér Sampel
    Waktos prosés:
    Kuantitas (Potongan) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
    Est.Waktos (dinten) 15 20 Pikeun dirundingkeun
    Kustomisasi:
    Logo ngaropéa (Pesanan Min.: 500 Potongan)
    bungkusan ngaropéa (Min. Order: 500 Potongan)

    Tambih deui

    Balanja:
    Rojongan Express · angkutan laut · angkutan darat · angkutan udara
  • Oem Automotive China Intercooler Turbo Hose Air Intake Hose 2465280282

    Oem Automotive China Intercooler Turbo Selang Asupan Udara Selang 2465280282

    Sampel:
    $ 0,01 / Potongan |1 Potongan (Pesanan Minimal) |Mésér Sampel
    Waktos prosés:
    Kuantitas (Potongan) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
    Est.Waktos (dinten) 15 20 Pikeun dirundingkeun
    Kustomisasi:
    Logo ngaropéa (Pesanan Min.: 500 Potongan)
    bungkusan ngaropéa (Min. Order: 500 Potongan)

    Tambih deui

    Balanja:
    Rojongan Express · angkutan laut · angkutan darat · angkutan udara
  • Oem Automotive China Intercooler Turbo Hose Air Intake Hose 2045285282

    Oem Automotive China Intercooler Turbo Selang Asupan Udara Selang 2045285282

    Sampel:
    $ 0,01 / Potongan |1 Potongan (Pesanan Minimal) |
    Waktos prosés:
    Kuantitas (Potongan) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
    Est.Waktos (dinten) 15 20 Pikeun dirundingkeun
    Kustomisasi:
    Logo ngaropéa (Pesanan Min.: 500 Potongan)
    bungkusan ngaropéa (Min. Order: 500 Potongan)

    Tambih deui

    Balanja:
    Rojongan Express · angkutan laut · angkutan darat · angkutan udara
  • Turbo Intercooler Hose Pipe A9065280182 Air Intake Hose For Mercedes Sprinter W906 2.2 3.0 Cdi

    Turbo Intercooler Selang Pipa A9065280182 Air Asupan Selang Pikeun Mercedes Sprinter W906 2.2 3.0 Cdi

    Selang asupan hawa
    A9065280182
    EPDM + serat poliéster dikepang
    permukaan lemes kalayan karét murni
    bahan EPDM boga kinerja unggul, kakuatan tensile, anti sepuh,
    lalawanan maké, résistansi panas, tightness hawa, résistansi radiasi
    100 PCS
    otomotif, tank cai mékanis, mesin, radiators, pamanas jsb
  • China Factory Hot Selling Export Auto Parts EPDM Air Intake Rubber Hose 14463-3Xn8A For Nissan

    Pabrik Cina Hot Jual Bagian Otomatis Ékspor EPDM Air Asupan Selang Karét 14463-3Xn8A Pikeun Nissan

    Peran pipa asupan

    Manifolds asupan pikeun sistem kakuatan otomotif sok didamel tina logam.Alatan bentuk kompléks manifold nu, éta saméméhna tuang kalawan alloy aluminium, tapi témbok jero kasar, résistansi kana hawa salila pamakéan badag, sarta noise badag, hasilna durukan cukup jeung émisi knalpot kaleuleuwihan.Ti taun 1980-an, Éropa mimiti ngagunakeun métode manufaktur inti leungit (CoreMelt).

    Manifold anu dilakukeun ku cara ieu henteu ngan ukur mahal, tapi ogé ngagaduhan tingkat panolakan anu tangtu, sabab bahan manifold nyaéta PA66 (atanapi PA6) saatos tulangan serat gelas., suhu processing nyaeta 250 nepi ka 260 ° C, sanajan waktu kontak jeung inti dina kapang téh ngan sababaraha menit, tapi bagian inti ieu inevitably dilebur, sahingga hésé ngadalikeun ukuran tembok jero manifold nu. .Dina taun-taun ayeuna, kusabab pamekaran téknologi las geter, téknologi las tina serat gelas ukuran ageung bertulang PA66 janten langkung dewasa.

    Ku sabab kitu, manifold nu bisa suntik dijieun kana dua lembar bagian manifold, nu terpadu ku las geter.Kalolobaan pabrik mobil di dunya ayeuna make metoda ieu pikeun ngahasilkeun manifolds, plasticizing manifolds logam.

  • Factory Supply Truck Parts Flexible Air Filter Intake Rubber Hose OEM 9015283582 For Benz

    Pasokan Pabrik Bagian Truk Fleksibel Filter Udara Asupan Selang Karét OEM 9015283582 Pikeun Benz

    Bubuka selang asupan:

    Pipa asupan mesin durukan internal nujul kana gas diperlukeun pikeun durukan mesin durukan internal.Pipa asupan kedah mastikeun aliran anu cekap, ngahindarkeun péngkolan sareng mutasi bagian, ningkatkeun permukaan pipa, sareng sajabana, pikeun ngirangan résistansi.Ku alatan éta, sistem asupan linier diadopsi dina mesin béngsin-kinerja tinggi.Dina waktu nu sarua, panjang throttling inlet na pipe asupan kudu dirancang alesan, sarta volume tekanan stabilisasi chamber kudu diatur appropriately, ku kituna pikeun ngahontal tujuan rotasi tinggi na kakuatan tinggi.