Selang Radiator

  • Pangurangan Selang Radiator Kinerja Otomotif 96536598

    Pangurangan Selang Radiator Kinerja Otomotif 96536598

    Ngaran Produk
    EPDM selang karét
    Bahan
    EPDM + serat poliéster dikepang
    Prosés Produksi
    Selang jero: EPDM, Tulangan: PET, Panutup: EPDM
    Beungeut produk
    permukaan lemes kalayan karét murni
    Fitur produk
    bahan EPDM boga kinerja unggul, kakuatan tensile, anti sepuh,
    lalawanan maké, résistansi panas, tightness hawa, résistansi radiasi
    Tekanan Gawé
    1.5Mpa = 15kg = 15bar = 145Psi atanapi ngaropéa
    Tekanan Blasting
    3.0Mpa = 30kg = 30bar = 290Psi atanapi ngaropéa
    MOQ
    100 PCS
    Garansi
    24 bulan
    Aplikasi
    otomotif, tank cai mékanis, mesin, radiators, pamanas jsb

    1. 100% EPDM Selang Ngan ukur nganggo karét EPDM kualitas pangsaéna pikeun aplikasi otomotif anu paling nungtut. Ieu ngajamin Selang ngalaksanakeun langkung saé sareng katingali saé tanpa luntur atanapi binasa kana waktosna.

    2. Kualitas Premium Reinforcing lawon Paké serat Aramid / Poliéster finest, dirancang husus pikeun manufaktur selang otomotif.Fabrics anu husus orientated méré stiffness diperlukeun pikeun nolak masalah dilation-pakait kayaning leungitna boost.Only kalawan lawon kualitas bakal selang boga kakuatan pikeun nganteurkeun kinerja dipercaya.

    3. Konstruksi kompléks Henteu sakabéh hoses anu sarua - unggal Selang boga kombinasi husus sanyawa EPDM & fabrics dipilih pikeun nganteurkeun kinerja diperlukeun, kakuatan reliabiliti sarta kalenturan diperlukeun, kitu ogé wangun bespoke kompléks pikeun nyocogkeun unggal kabutuhan.

    4. Bisa ngaropéa
    Sagala bentuk, ukuran, ukuran bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer