Cina Pabrikan High tahan fléksibel 4-lapisan Kawat Silicone selang

Katerangan pondok:

1. 100% EPDM Selang
ngan ukur nganggo karét EPDM kualitas pangsaéna pikeun aplikasi otomotif anu paling nungtut. Ieu ngajamin Selang ngalaksanakeun langkung saé sareng katingali saé tanpa luntur atanapi binasa kana waktosna.
2. Kualitas Premium Reinforcing lawonnganggo serat Aramid / Poliéster anu pangsaéna, dirarancang khusus pikeun manufaktur selang otomotif.Fabrics anu husus orientated méré stiffness diperlukeun pikeun nolak masalah dilation-pakait kayaning leungitna boost.Only kalawan lawon kualitas bakal selang boga kakuatan pikeun nganteurkeun kinerja dipercaya.
3. Konstruksi kompléksHenteu sakabéh hoses anu sarua - unggal Selang boga kombinasi husus sanyawa EPDM & fabrics dipilih pikeun nganteurkeun kinerja diperlukeun, kakuatan reliabiliti sarta kalenturan diperlukeun, kitu ogé wangun bespoke kompléks pikeun nyocogkeun unggal kabutuhan.

4. Bisa ngaropéa
Sagala bentuk, ukuran, ukuran bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer


Rincian produk

Tag produk

gongchang-1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • 127dd4e77ec641018a31176edb411f212 84c28dba24ea3ddb9cf4e8f9a0a79d8 a02e0708ebe95f95d23c0c6d9831062 d2e58c4c98d526967aa57616a575035 6 新建文件夹IMG_20201230_131851 17 UHO5)O8FEW`~1I}L9Y`}XNE 7aaa6afeee72460b638d4cc47414d5f未命名1613964666未命名1613964653 未命名1613964564 未命名1613964624