Pabrik Supply ngaropéa Hideung fléksibel tahan EPDM Automotive Radiator karét Pipa selang

Katerangan pondok:

Kaunggulan jeung kalemahan selang PDM: résistansi sepuh, insulasi listrik sareng résistansi ozon luar biasa.Résistansi cuaca anu saé, résistansi ozon, résistansi panas, résistansi asam sareng alkali, résistansi uap cai, stabilitas warna, sipat listrik, sipat ngeusian minyak sareng fluidity suhu kamar.Detergents, minyak sato jeung sayur, keton jeung greases sadayana gaduh résistansi alus;tapi boga stabilitas goréng dina pangleyur lemak jeung aromatik (saperti béngsin, bénzéna, jsb) jeung minyak mineral.Dina aksi jangka panjang asam kentel, kinerja ogé bakal ngurangan résistansi uap cai sarta diperkirakeun leuwih hade tinimbang lalawanan panas na.Dina 230 ℃ uap superheated, euweuh parobahan dina penampilan sanggeus ampir 100h.Tapi dina kaayaan anu sarua, karét fluorine, karét silikon, karét silikon fluorine, karét butil, karét nitrile, jeung karét alam ngalaman deterioration atra dina penampilan sanggeus periode pondok waktu.Kusabab euweuh substituén polar dina struktur molekul karét étiléna-propilén, énergi cohesive molekul low, sarta ranté molekul bisa ngajaga kalenturan dina rentang lega, kadua ngan karét alam jeung karét butadiena, sarta masih bisa jadi. dijaga dina suhu anu handap.Étiléna-propilén karét lacks gugus aktip alatan struktur molekul na, boga énergi cohesive low, sarta karét gampang mekar, sarta timer adhesiveness sarta silih adhesion pisan goréng.


Rincian produk

Tag produk

Tentang Kami

Urang ngalakukeun hal anu rada béda, sareng éta cara urang resep!

Profil Perusahaan

Pabrik kami aya di Qinghe County, Kota Xingtai.Ieu nyertakeun wewengkon 2.000 méter pasagi, boga opat bengkel, boga leuwih ti 500 pagawé ngalaman, sarta boga genep ka tujuh garis produksi jeung efisiensi produksi tinggi.Perusahaan kami ogé ngagaduhan pangalaman ampir 15 taun dina impor sareng ékspor perdagangan asing, sareng gaduh sadayana kualifikasi impor sareng ékspor, ku kituna anjeun tiasa yakin pikeun nempatkeun pesenan sareng kami!Anjeun ogé tiasa angkat ka halaman wéb perusahaan kami pikeun ningali pidéo perkenalan perusahaan sareng pabrik kami.

Jasa Kami

1. tiasa ngahasilkeun Selang Silikon, Selang Radiator, Pipa Intake, Selang NBR sareng Selang EPDM nurutkeun nomer OEM, Sampel atanapi Gambar.
2. Kuantitas Leutik bisa ditarima.
3. Sampel bisa disadiakeun pikeun konfirmasi kualitas.
4. Sértipikat bisa disadiakeun lamun perlu.
5. LOGO Printing nurutkeun requests Anjeun
6. Hoses custom-diwangun téh kacida wilujeng sumping.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • 127dd4e77ec641018a31176edb411f212 84c28dba24ea3ddb9cf4e8f9a0a79d8 a02e0708ebe95f95d23c0c6d9831062 d2e58c4c98d526967aa57616a575035 6 新建文件夹IMG_20201230_131851 17 UHO5)O8FEW`~1I}L9Y`}XNE 7aaa6afeee72460b638d4cc47414d5f未命名1613964666未命名1613964653 未命名1613964564 未命名1613964624