selang dahareun kelas

2017-06-05Produk
selang dahareun kelas
Selang kelas dahareun utamana dipaké pikeun selang anu ngangkut média pangan sapertos susu, jus, bir, inuman, jsb. Selang diwajibkeun henteu ngandung plasticizers sareng moal ngabalukarkeun polusi kana médium conveying, janten selang kelas dahareun kedah nyumponan sarat sapertos FDA, BFR sareng sertifikasi kelas pangan anu sanés.Dahareun kelas hoses dibagi kana PVC hoses dahareun, karét hoses dahareun, hoses silicone dahareun, jsb Numutkeun tujuanana, éta dibagi kana selang ngurangan dahareun jeung jarami ngurangan dahareun, dimungkinkeun teu ukur perlu tahan tekanan positif, tapi ogé perlu. pikeun tahan tekanan positif.tekanan négatip diperlukeun.Sterilisasi suhu luhur sareng sterilisasi uap sering dianggo dina selang tuangeun nalika dianggo, janten selang kelas dahareun kalayan résistansi suhu luhur sareng stabilitas anu langkung saé langkung populer!

Keunggulan selang food grade:

1: Rasa sareng warna inuman cair moal nyababkeun polusi sareng nyumponan sarat kabersihan dahareun.

2: selang dijieunna tina komposit beureum atawa bodas pikeun idéntifikasi gampang.Diaméter jero sarta panjang selang bisa dihasilkeun nurutkeun pangabutuh pamaké.
Selang kelas dahareun kami mastikeun ngalaksanakeun standar nasional sareng standar sertifikasi dahareun FDA AS.Tembok tabung diperkuat ku serat anu kuat.Lemes pisan, hampang, gampang diurus, pisan cuaca sareng tahan umur.Éta cocog pikeun ngolah rupa-rupa pangan cair, sapertos anggur, jus, bir, inuman lemes sareng sababaraha cai nginum mineral.Salaku tambahan, selang ieu tiasa disterilisasi dina suhu luhur 130 ° C salami 30 menit.Salaku tambahan, selang ieu didamel tina karét EPDM, anu ngamungkinkeun selang karét ieu diangkut sareng kadaharan sato sareng pepelakan, saluyu sareng standar Éropa sareng standar FDA AS.

_0000_IMG_2224


waktos pos: Jun-24-2022