Diterapkeun kana manufaktur mobil sareng sajarah domestik na

Minyak bumi, kimia, batubara, pabrik baja, sareng industri manufaktur mobil sok janten pilihan kahiji pikeun rakitan selang tekanan tinggi sapanjang taun!Ku kituna hayu urang sakeudeung ngartos sajarah domestik manufaktur mobil kiwari.
Dina April 1949, aya leuwih ti 4 juta pagawe pangangguran di nagara éta, akuntansi pikeun ampir satengah tina tanaga gawé nasional.
Dina waktos éta, aya ampir 10.000 kilométer jalur karéta api, 3.200 sasak, sareng langkung ti 200 torowongan di nagara éta.Jinpu, Jinghan, Yuehan, Longhai, Zhejiang-Jiangxi sareng garis batang utama anu nyambungkeun wétan, kulon, kalér sareng kidul henteu tiasa dibuka pikeun lalu lintas.Hiji-katilu tina lokomotif di nagara éta alatan karuksakan parna teu bisa nempatkeun kana operasi.Sagalana, tungtungna, ngan ngantosan Mao Zedong jeung Stalin papanggih jeung finalize
Uni Soviét geus mutuskeun pikeun mantuan Cina dina ngawangun pabrik mobil.Janten, kumaha kaayaan nyata industri mobil domestik dina waktos éta?Jia Yanliang, desainer sedan Hongqi generasi kahiji, nyarios, "Kasesahna ngamimitian bisnis akar jukut teu tiasa dibayangkeun."
Cina jeung Uni Soviét sapuk yén Uni Soviét bakal mantuan Cina ngawangun pabrik treuk sedeng-ukuran.Sisi Soviét dina waktos éta nyarios yén alat-alat naon waé anu kagungan Pabrik Mobil Stalin, alat-alat naon waé anu kedah dimiliki pabrik mobil Cina;Salian ngabantosan pangwangunan pabrik mobil, pabrik perakitan mobil ringan ogé bakal diwangun pikeun nyiapkeun kabutuhan jangka pondok Cina, sareng bakal dilegakeun janten pabrik engké.​​
Dina 16 Désémber 1949, Mao Zedong ngadatangan Uni Soviét.Salila leuwih ti dua bulan nganjang ka Uni Soviét, pihak Soviét ngatur pikeun Mao Zedong nganjang ka loba pausahaan modern.Di antawisna, di Pabrik Mobil Stalin, ningali mobil anu kaluar tina jalur perakitan, Mao Zedong bungah nyarios ka pihak Cina sareng asing anu ngiringan anjeunna: "Kami ogé hoyong pabrik mobil sapertos kieu."
Kalayan kadesek sareng tekenan waktos, Cina gaduh merek sareng tim sorangan dina ngan ukur tujuh taun
Lokasi pabrik mobil kungsi jadi masalah badag.Kusabab Stalin Automobile Plant diwangun deukeut Moscow.Ku alatan éta, pihak Soviét ngusulkeun yén pabrik mobil munggaran Cina urang ogé kudu diwangun deukeut ibukota.Nanging, para ahli Soviét ogé nunjukkeun yén ngawangun pabrik mobil modéren skala ageung kedah nimbang-nimbang kaayaan dasar sapertos catu daya, suplai baja, transportasi karéta api, géologi sareng sumber cai.
Jieun bandéra beureum badag: Cina boga sistem industri mobil lengkep saprak lajeng
Engké, pamaké mobil bandéra beureum ngalegaan ti pamingpin partéy jeung nagara nepi ka pajabat luhur tingkat propinsi jeung menteri.Numpak sedan bandéra beureum Cina kawentar geus jadi kahadean favorit loba pamingpin asing senior nalika maranéhna nganjang ka Cina.
Industri percaya yén produksi masal treuk merek Jiefang kalayan beban 4 ton nandaan awal industri mobil Cina ti enol dugi ka sababaraha, sareng panalungtikan lengkep sareng pamekaran mobil Hongqi nunjukkeun yén Cina gaduh sistem manufaktur industri mobil anu lengkep.
Pabrik refit jeung pabrik suku cadang mobil oge salah sahiji unit ngarojong taunan pabrik assembly selang-tekanan tinggi urang.

factory

 


waktos pos: Jun-16-2022