Kinerja Luhur 90 Gelar Siku Silikon Selang

Katerangan pondok:

Ngaran Produk:
Selang silikon
Ngaran Brand:
CONQI
Bahan:
Bahan silikon
lawon bertulang:
Poliéster atanapi Nomex, témbok 4mm (3ply), témbok 5mm (4ply) atanapi OEM
rentang lalawanan tiis / panas
-60 ℃ ~ 260 ℃
Tekanan gawé
0.3Mpa ~ 1.2Mpa
Warna-warna
Bulao / Beureum / hideung / héjo / oranyeu / Konéng / Ungu / Bodas atawa nurutkeun pamundut konsumén
Ukuran Bentuk:
45/90/135/180 gelar Selang siku, Selang lempeng, Selang Reducer Salaku OE No. Bentuk jeung ukuran selang, Sakur bentukna ngaropéa
Fitur:
Suhu luhur sareng Tekanan Tinggi
Paket:
karton atawa nurutkeun sarat konsumén '
Waktos pangiriman:
7-30 poé gawé
Logo:
Bisa ngaropéa


Rincian produk

Tag produk

banner

Présipitasi suhu luhur selang silicone tahan

Naon metode présipitasi selang silikon tahan suhu luhur?Naon kaunggulan sareng karakteristik selang silikon ieu?Metodeu présipitasi selang silikon tahan suhu luhur tiasa ngahontal sakitar 350 ℃ dina waktos anu singget sareng kedah nanggung suhu anu saleresna.Sacara umum, data husus bisa disaluyukeun nurutkeun sarat customer urang.Selang silikon tahan suhu luhur présipitasi gaduh résistansi suhu luhur sareng kinerja pamrosésan.Ieu cocog pikeun molding, Tonjolan, calendering jeung prosés lianna.

KELEBIHAN KAMI

Selang silikon tahan suhu luhur didamel tina campuran siloxane.Molekulna mangrupa struktur spiral ranté, kalayan beurat molekul rata-rata kira-kira 40 juta MPa.S, sareng viskositasna langsung aya hubunganana sareng beurat molekulna.Beurat molekularna tiasa diukur nganggo viscometer lima derajat, anu tiasa disebut viskositas rata-rata beurat molekul.

硅胶管_04

Company Factory Tembongkeun

Langkung ti 25 taun pangalaman ékspor

8
17
5
14
1
12

Pameran sareng Pelanggan Kami

Langkung ti 25 taun pangalaman ékspor

1
photobank (4)(1)
2
QQ图片20200911100700
4
111






  • saméméhna:
  • Teras:

  • 127dd4e77ec641018a31176edb411f212 84c28dba24ea3ddb9cf4e8f9a0a79d8 a02e0708ebe95f95d23c0c6d9831062 d2e58c4c98d526967aa57616a575035 6 新建文件夹IMG_20201230_131851 17 UHO5)O8FEW`~1I}L9Y`}XNE 7aaa6afeee72460b638d4cc47414d5f未命名1613964666未命名1613964653 未命名1613964564 未命名1613964624