Pabrik Grosir u bentukna silicone tube selang silikon

Katerangan pondok:

Penguatan Kuat: 1 ka 5 Ply of Poliéster / Aramid
Ketebalan Tembok Pinuh 2 nepi ka 6 mm
Suhu Operasi -40 derajat F ka 482 derajat F (250 derajat C)
Tekanan Gawé 0,5 nepi ka 6 Bar (7,25 nepi ka 87 PSI)
Tekanan Burst 12 nepi ka 20 Bar (174 nepi ka 290 PSI)
Wangun Lempeng, siku, punuk, Reducer, kabentuk
Matérikal Silikon Kualitas Luhur, pikeun Suhu Tinggi sareng Aplikasi Naekeun Tinggi

Perhatosan: Selang Silikon cocog sareng cai atanapi anti beku sapertos coolant

Selang Silikon TEU cocog sareng suluh atanapi minyak

Aplikasi pikeun Universal: ngagantian dasar, turbo custom, piping muatan supercharger

nyetél, compressor custom, inlet pikeun turbocharger jeung mobil supercharged,

kandaraan, parahu jsb.


Rincian produk

Tag produk

banner1

Katerangan Produk

Ngaran Produk:
Selang silikon
Ngaran Brand: Conqi
Bahan: Bahan silikon
lawon bertulang: Poliéster atanapi Nomex, témbok 4mm (3ply), témbok 5mm (4ply) atanapi OEM
rentang lalawanan tiis / panas -60 ℃ ~ 260 ℃
Tekanan gawé 0.3Mpa ~ 1.2Mpa
Warna-warna Bulao / Beureum / hideung / héjo / oranyeu / Konéng / Ungu / Bodas atawa nurutkeun pamundut konsumén
Bentuk \ Ukuran: 45/90/135/180 gelar Selang siku, Selang lempeng, Selang Reducer Salaku OE No. Bentuk jeung ukuran selang, Sakur bentukna ngaropéa
Fitur: Suhu luhur sareng Tekanan Tinggi
Paket: karton atawa nurutkeun sarat konsumén '
Waktos pangiriman: 7-30 poé gawé
Logo: Bisa ngaropéa

硅胶管_04

H0fcb9c61e4ed46f48d26273adc1c19dcz

He60fc6f79e0c4f7dbcec266eb8d93da98

silicone hose (25)

29

25

27

硅胶管_13

4

8

 

H29bc5e869cf64fce9e3adbfc1c1cbb46Q


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 127dd4e77ec641018a31176edb411f212 84c28dba24ea3ddb9cf4e8f9a0a79d8 a02e0708ebe95f95d23c0c6d9831062 d2e58c4c98d526967aa57616a575035 6 新建文件夹IMG_20201230_131851 17 UHO5)O8FEW`~1I}L9Y`}XNE 7aaa6afeee72460b638d4cc47414d5f未命名1613964666未命名1613964653 未命名1613964564 未命名1613964624

    Kategori produk