Factory Outlet 3 Inci Car Air Asupan Selang 45 Gelar Siku Silicone Selang

Katerangan pondok:

Selang silikon
CONQI
Bahan silikon
Poliéster atanapi Nomex, témbok 4mm (3ply), témbok 5mm (4ply) atanapi OEM
-60 ℃ ~ 260 ℃
0.3Mpa ~ 1.2Mpa
Bulao / Beureum / hideung / héjo / oranyeu / Konéng / Ungu / Bodas atawa nurutkeun pamundut konsumén
45/90/135/180 gelar Selang siku, Selang lempeng, Selang Reducer Salaku OE No. Bentuk jeung ukuran selang, Sakur bentukna ngaropéa
Suhu luhur sareng Tekanan Tinggi
karton atawa nurutkeun sarat konsumén '
7-30 poé gawé
Bisa ngaropéa


Rincian produk

Tag produk

Selang silikon
CONQI
Bahan silikon
Poliéster atanapi Nomex, témbok 4mm (3ply), témbok 5mm (4ply) atanapi OEM
-60 ℃ ~ 260 ℃
0.3Mpa ~ 1.2Mpa
Bulao / Beureum / hideung / héjo / oranyeu / Konéng / Ungu / Bodas atawa nurutkeun pamundut konsumén
45/90/135/180 gelar Selang siku, Selang lempeng, Selang Reducer Salaku OE No. Bentuk jeung ukuran selang, Sakur bentukna ngaropéa
Suhu luhur sareng Tekanan Tinggi
karton atawa nurutkeun sarat konsumén '
7-30 poé gawé
Bisa ngaropéa






  • saméméhna:
  • Teras:

  • 127dd4e77ec641018a31176edb411f212 84c28dba24ea3ddb9cf4e8f9a0a79d8 a02e0708ebe95f95d23c0c6d9831062 d2e58c4c98d526967aa57616a575035 6 新建文件夹IMG_20201230_131851 17 UHO5)O8FEW`~1I}L9Y`}XNE 7aaa6afeee72460b638d4cc47414d5f未命名1613964666未命名1613964653 未命名1613964564 未命名1613964624